[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/x26temeloteristi/public_html/includes/header.php on line 7: include_once(includes/analyticstracking.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/x26temeloteristi/public_html/includes/header.php on line 7: include_once() [function.include]: Failed opening 'includes/analyticstracking.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php52/usr/share/pear:/opt/alt/php52/usr/share/php')

Acum este 09 Sep 2024, 15:18

Ora este UTC

[ 5 mesaje ] 
  Versiune printabilă Subiectul anterior | Următorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sugestii Filtre
MesajScris: 13 Sep 2014, 05:22 
Site Admin

Am dori ca in acest topic sa discutam despre filtrele existente si sa ne sugerati ce noi filtre ati dori sa fie implementate. Sugestiile dumneavoastra sunt binevenite.
Filtrele deja existente sunt explicate in pagina de Ajutor.Pentru orice nelamuriri ne puteti contacta pentru a va oferi detalii/explicatii suplimentare.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Sugestii Filtre
MesajScris: 17 Sep 2014, 14:10 

buna ziua
As avea o intrebare,poate gresesc eu cu ceva, dar daca pun 2 in campul "numere comune cuvariantele loto extrase" nu mi se genereaza nici o varianta si nu stiu de ce.
va multumesc

Sus

MesajScris: 18 Sep 2014, 03:39 

Salut Viorel !
Si eu am avut aceasta problema, dar scrie in info ca valoarea recomandata este 3 sau 4.
:)

Sus

MesajScris: 18 Sep 2014, 08:04 
Site Admin

viorel scrie:
buna ziua
As avea o intrebare,poate gresesc eu cu ceva, dar daca pun 2 in campul "numere comune cuvariantele loto extrase" nu mi se genereaza nici o varianta si nu stiu de ce.
va multumesc

Salut
In conditiile in care la acel filtru ai setat valoarea 2 inseamna ca orice varianta generata care are mai mult de 2 numere in comun cu variantele existente in baza de date va fi exclusa din generare. Practic asta inseamna ca orice combinatie de 3 numere dintr-o varianta generata nu trebuie sa existe in baza de date ceea ce e cam greu de obtinut dat fiind ca intr-o varianta de 6 numere sunt 20 de combinatii de 3 numere.
De aceea noi am sugerat ca valori 3 sau 4. Sub 3 nu s-ar genera nici o varianta, iar peste 4 s-ar genera prea multe.

Sus

MesajScris: 02 Aug 2024, 08:38 

Buna ziua! Sunt nou pe site. Sper sa nu deranjez. Daca imi este permisa o intrebare. In ce masura ar ajuta analiza mediei geometrice pe intervale, daca este necesara si oportuna in analiza? cu stima?

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
   [ 5 mesaje ] 

Ora este UTC